Senaste nytt: Välkommen till Helsingborg

Skrivet av 25 juli 2017 15:16
Samtidigt som Ni är i Helsingborg för att ta del av Eskilscupen och vårt härliga fotbollsupplägg hoppas vi att Ni tar tillfället i akt att utforska vår härliga sommarstad. Här finns mängder av roliga aktiviteter att roa sig med även utanför plan. Eskilscupens ledarfest med grillbuffé lördag 5/8 Under lördagskvällen ges ledarna möjligheten att slappna av under gemytliga former. Visa tränarkolle... Läs mer

Välkommen till Eskilscupen 2017!Vi närmar oss cupstart - Läs sidan med samlad viktig information här
Årets cuptröja har ni här.

Finns att köpa hos Stadium under Eskilscupen! Stadium teamsales

Välkomen till Eskilscupen, en av Sveriges största fotbollsturneringar som går av stapeln i fotbollstaden Helsingborg. Varje år deltar cirka 13 000 spelare fördelat på 700 lag i turneringen som har spelats sedan 1968. Eskilscupen är en mötesplats för ungdomar och ledare som söker glädje, gemenskap, fair play och framförallt en turnering av högsta klass.
Anmälan för Eskilscupen 2017 är nu öppen!

Det är med glädje och entusiasm vi ser fram emot att få genomföra den 50:e upplagan av Eskilscupen 2017! Vi längtar efter att återigen få visa upp Eskilscupen med sina fantastiska fotbollsplaner, höga service och det unika slutspelet för många nya gäster nästa sommar men självklart också att våra ständigt återkommande gäster får ännu en kanonvistelse i sommarstaden Helsingborg.
Under ”Anmälan” och ”anmäl ditt lag” registrerar ni ert lag i respektive klass och fyller i kontaktuppgifter till anmälaren.

Varmt välkomna!